Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, neagă orice implicare a organizației în trimiterea SMS-urilor care ar fi îndemnat la un protest în fața sediului DNA Ploiești, în plin scandal pornit de la înregistrările făcute publice de fostul deputat Vlad Cosma.

Bogdan Toader a declarat, miercuri, pentru observatorulph.ro, că "nu se organizează niciun miting. Mâine, primarii sunt convocați la ședința Comitetului Executiv".

Declarația vine după ce primari PSD din Prahova ar fi primit, peste zi, un SMS de la consilierul județean Rareș Enescu, în care era transmis un apel care ar fi fost lansat de deputatul PSD de Prahova Laura Moagher. ”M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti (n.r. aici își are sediul DNA Ploiești). Nu conosc detalii. Pentru orice alt detaliu va rog sa o sunati pe Laura”, scria în SMS-ul respectiv (DETALII AICI).

Back To Top