Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Luările de cuvânt din Parlament coboară, uneori, la un nivel greu de închipuit. O astfel de scenă s-a petrecut miercuri, protagonist fiind un deputat de Vaslui care și luni a comis-o, la adresa unei colege din Legislativ.

Individul este Claudiu Bichineț, deputat PMP de Vaslui, iar preocupările acestuia, ca să nu mai vorbim de limbaj, nu au nicio legătură cu motivul pentru care a fost trimis în Parlament. După ce, luni, acesta a făcut aluzii sexuale, Bichineţ a recidivat, de această dată referindu-se la fostul procuror al DNA Ploiești, Mircea Negulescu, și deputatul PSD de Prahova Andreea Cosma.

Potrivit stiripesurse.ro, parlamentarul de Vaslui l-a făcut pe Negulescu "nemernic" şi "bărbat prost", după care și-a exprimat răspicat curiozitatea dacă dacă fostul procuror DNA, zis "Portocală", a "paradit-o" sau nu pe deputata PSD Andreea Cosma.

În timp ce din sală s-au auzit și destule râsete, mai mulți parlamentari au taxat discursul colegului lor de la PMP. Printre ei, și deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu: "În Parlamentul României, Camera Deputaţilor, tovarășul Bichineţ face, iarăși, aluzii nedemne la adresa femeilor. Întreabă, de la pupitru, plenul, dacă dna. Cosma, de la PSD, e prezentă. Auditoriul pesedist, sincer, spune că nu. «...am o curiozitate - continuă bichineţul - Portocală a paradit-o sau nu pe dna Cosma?». În fundal, se aud râsetele transpartinice ale masculilor alpha... Cam ăsta e nivelul unei ședinţe din locul unde se decide soarta țării, la o sutã de ani de la marea unire..."

"Eu sunt capabil să-mi prezint scuze când greşesc. Să nu aveţi toţi televizor şi să vedeţi că domnul procuror Portocală spune că are o singură bucurie, paraditul la cetăţeni? Dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor", a afirmat Bichineţ, după ce preşedintele Comisiei pentru egalitate de şanse l-a provocat să-şi ceară scuze.

Back To Top