Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu a participat, săptămâna trecută, din partea PMP, la la conferința de constituire a organizației de femei a Partidului Unității Naționale din Republica Moldova.

 

Cu prilejul evenimentului care a avut loc la Chișinău, organizațiile de femei ale PMP și PUN au semnat un protocol de colaborare. ”Am convingerea că, împreună, cele două partide-surori – Partidul Mișcarea Populară și Partidul Unității Naționale – vom realiza marele proiect național al Unirii și, mai mult decât atât, marele proiect al unei țări noi, în care copiii noștri să poată trăi liberi, în bunăstare și cu demnitate!”, a transmis deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu.

"Împreună cu colegele mele din PMP-Prahova, doamnele Adina Chițu, Gabriela Șerban, Monica Nicolae, Claudia Sălceanu, Mihaela Duță, Elena Stătescu și Ioana Tudor, le-am transmis «surorilor» noastre de peste Prut mesajul de sprijin al Mișcării Populare. Le-am vorbit despre provocările luptei noastre comune pentru Unire, despre greșelile pe care trebuie să le evităm (de exemplu, politicianismul) și despre lucrurile pe care trebuie să le facem pentru a construi o țară nouă, prosperă și demnă (măsuri concrete pentru ca românii să-și poată face un rost, să poată trăi mai bine, acasă, alături de copiii lor)", a mai anunțat parlamentarul PMP.

Partidul Unității Naționale și-a lansat duminică, în cadrul unei ședințe naționale, organizația de femei a formațiunii. "La ședința de constituire a organizației au participat un numar de 272 de delegate din toate raioanele Republicii Moldova. La conferința de constituire a participat doamna deputat PMP, Cătălina Bozianu, președinte al organizație de femei a PMP, doamna vice-președinte al Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu și echipa Partidului Mișcarea Populară din județul Prahova. În urma alegerilor desfășurate, în cadrul aceste reuniuni de partid, a fost desemnată în funcția de președinte al Organizației de Femei a Partidului Unității Naționale profesor universitar, doctor Ana Guțu. De asemenea, în cadrul reuniunii au fost desemnate prin vot, în funcția de vicepreședinți ai organizației, doamnele Elena Palanciuc, Botnari Victoria, Frangopol Cătălina, Svetlana Sochircă, Liuba Staver și Chiperi Vera. În funcția de secretar general al structurii a fost aleasă doamna Viorica Zavatin.  De asemenea, în urma desemnării forului de conducere al OF PUN a fost semnat un acord de colaborare cu Organizația de Femei a Partidului Mișcarea Populară", au anunțat, în urma evenimentului din weekend, reprezentanții PUN.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top