Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

comitet executiv psdComitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit luni într-o şedinţă pregătitoare pentru Congresul Extraordinar din 10 martie, congres văzut ca o încercare de consolidare a puterii lui Liviu Dragnea în interiorul formaţiunii politice. Până atunci, liderii social democraţi au decis astăzi ca la întrunirea programată sâmbătă să aibă loc şi alegeri interne, pentru nu mai puţin de 18 posturi, printre care cel de preşedinte executiv şi 16 de vicepreşedinţi care vor avea rolul de coordonare regională. Practic, conform propunerii făcute de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, partidul va avea 16 vicepreşedinţi, câte doi pentru fiecare regiune din ţară, posturile urmând a fi egal împărţite între femei şi bărbaţi.

La Congresul Extraordinar din 10 martie, PSD Prahova trimite aproape 120 de membri cu drept de vot. Mai exact, organizaţia judeţeană a nominalizat, conform statutului, 118 delegaţi, printre care se vor regăsi toţi parlamentarii, şefii de filiale, toţi primarii şi viceprimarii, liderii organizaţiilor de tineret, femei şi seniori şi mai mulţi consilieri judeţeni şi locali. Spre exemplu, sursele noastre din interiorul formaţiunii anunţă că toţi consilierii locali PSD de la Ploieşti vor face parte din însemnata delegaţie care se va deplasa sâmbătă în Capitală.

Într-un mesaj public postat recent pe pagina de Facebook a filielei judeţene, PSD Prahova şi-a afirmat sprijinul pentru Liviu Dragnea, anunţând totodată că doreşte o discuţie cu privire la modificarea statutului partidului şi la actualizarea programului de guvernare. "PSD Prahova și-a desemnat delegații pentru Congresul extraordinar al PSD! Organizația județeană PSD Prahova a aprobat propunerile de modificare a statutului PSD și cei 118 delegați la Congresul PSD care va avea loc pe 10 martie la București. Totodată, PSD Prahova își reafirmă încrederea și sprijinul total pentru președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Congresul din 10 martie își propune ca principale teme de dezbatere modificări ale Statutului, dar și o redefinire a Programului de Guvernare și stabilirea unui program de dezvoltare pe termen lung pe toate domeniile esențiale", se arată în mesajul transmis de conducerea PSD Prahova.

Back To Top