Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

burlacu_cristian1Deputatul Cristian Burlacu, reprezentant al Colegiul 1 Valea Prahovei, se declară satisfăcut de alocarea, din partea Guvernului României, a fondurilor pentru finalizarea construcţiei locuinţelor sociale din Sinaia, locuinţe destinate chiriaşilor evacuaţi din imobilele retrocedate. Deputatul prahovean apeciază receptivitatea Executivului în ceea ce priveşte alocarea de fonduri, în urma solicitărilor sale. Totodată, Burlacu speră ca, imediat ce finanţarea devine operativă, şi administraţia locală a oraşului Sinaia să îşi intre în atribuţii „în adevăratul sens al cuvântului”. Deputatul prahovean crede că, până acum, lucrările au trenat nepermis de mult, în condiţiile în care primăria Sinaia ştia că locuinţele sociale sunt considerate prioritate de grad zero de către cei mai mulţi dintre sinăieni.

„Recent, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a alocat suma de 2 657 mii lei pentru continuarea lucrărilor la blocurile E1, E2, E3, E4 și E5 din Sinaia, obiective de investiţii finanţate potrivit O.U.G.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari.

Apreciez în mod deosebit receptivitatea membrilor Executivului la solicitările noastre, transmise pe toate canalele posibile, pentru urgentarea acestor lucrări, care au trenat nepermis de mult, în condiţiile în care respectivele locuinţe sunt considerate prioritate de grad zero de către cei mai mulţi dintre sinăieni”, a declarat Cristian Burlacu.

„Sper ca, imediat ce finanţarea va deveni operativă, și administraţia locală să își intre în atribuţiuni în adevăratul și cel mai bun înţeles al cuvântului.

În calitate de deputat al Colegiului 1 Valea Prahovei, dar și ca sinăian, doresc să le mulţumesc public tuturor celor care au ţinut cont de dorinţa noastră, perfect justificată având în vedere numărul, vârsta și condiţia socială a viitorilor beneficiari”, spune deputatul Burlacu.

Totodată, Burlacu speră ca Guvernul să găsească cele mai potrivite soluţii și pentru alte probleme urgente, cum sunt cele legate de traficul rutier anevoios pe Valea Prahovei ori finanţarea infrastructurii necesare bunei organizări a FOTE 2013.

„Reiterez necesitatea declarării oficiale a Programului acestui Festival ca fiind unul prioritar, de interes naţional”, încheie deputatul Cristian Burlacu.

Cristian Burlacu este deputat (PD-L) în Colegiul 1 Valea Prahovei

Back To Top