Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ziua Femeii, prilej de sărbătoare pentru majoritatea reprezentantelor sexului frumos și de urări adresate începând chiar de la cel mai înalt nivel, este poate mai tristă ca oricare alta pentru acele femei aflate departe de ce au mai scump pe lume. Tocmai de aceea a fost aleasă de deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, pentru a transmite un mesaj dedicat acestei categorii, a celor care, aflate departe de casă și de copiii lor, nu au cum să fie fericite: nici azi, nici mâine, nici în altă zi în care sunt nevoite să nu stea lângă familie.

În locul clasicelor urări de Ziua Femeii, deputatul Cătălina Bozianu a ales să facă, din declarația susțină pe 8 martie, o ”pledoarie pentru mamele despărțite de copiii lor din cauza incapacității guvernanților de a transforma România într-un loc mai bun de trăit”:

„De Ziua Femeii, ne-am obișnuit să ținem declarații pline de festivism și dulcegării la adresa femeilor. Mai nou, de când PSD și-a descoperit vocația feministă, guvernanții se laudă cu cote de gen, cu numărul mare de femei pe care – zic ei – vor să le promoveze în politică.

Există, însă, o categorie de femei de care guvernanții nu vorbesc. O categorie de femei al căror număr se ridică la sute de mii. Poate chiar la milioane. Sunt acele femei românce care nu au avut prea multe șanse într-o țară prost guvernată și care au ales calea străinătății pentru a-și putea asigura un trai decent. Lor și copiilor lor rămași acasă. Pentru aceste femei românce și pentru copiii lor, guvernarea PSD, care se împăunează cu cote de gen, nu face nimic.

Exodul femeilor românce este una dintre cauzele catastrofei demografice pe care o traversează România astăzi. Dar, în același timp, este cauza suferinței a mii de copii despărțiți de părinții lor, crescuți de bunici sau de rude, așa cum pot. Avem o întreagă generație de copii care cresc departe de familiile lor, fără afecțiunea părintească, fără o educație corespunzătoare, dar cu povara unei țări care nu le-a putut crea condiții pentru a se forma normal.

Acest fapt trebuie să înceteze și este de datoria atât a guvernanților, cât și a noastră, a femeilor implicate în politică, indiferent de partidul pe care-l reprezentăm, să acționăm astfel încât mamele acestor copii să aibă cât mai multe șanse de reușită acasă. Sau, măcar, să acționăm astfel încât copiii celor care decid, totuși, să plece, să aibă șansa unei creșteri și a unei educații normale, acasă. De asemenea, avem obligația de a ne implica în susținerea unor politici care încurajează natalitatea și familia. Avem nevoie de femei în politică, avem nevoie de femei-manager, dar, mai presus de orice, România are nevoie de mame. Iar mamele au nevoie de siguranța unui trai decent în familiile lor.

Cred că, de 8 martie, o pledoarie pentru aceste femei românce este mai importantă decât o pledoarie politicianistă de tip PSD pentru creșterea prin ordin de partid a cantității de femei cu funcții politice”.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top