Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela gavrilescuPreşedintele ALDE Prahova, deputatul Graţiela Gavrilescu, a anunţat sâmbătă, în cadrul conferinţei de alegeri a noii structuri de conducere a filialei judeţene, că partidul şi-a propus ţinte foarte ambiţioase, care includ câştigarea alegerilor prezidenţiale. Pentru 2020, când sunt programate alegeri locale şi parlamentare, formaţiunea ţinteşte postul de primar la Ploieşti şi în cel puţin alte trei localităţi urbane din Prahova şi dublarea numărului de aleşi locali şi de parlamentari, a mai anunţat Graţiela Gavrilescu.

"Am muncit temeinic şi am crescut sănătos şi sigur de la un scrutin la altul. Am intrat în lupta electorală imediat după înfiinţare, la prezidenţiale, l-am sprijinit pe domnul Călin Popescu Tăriceanu şi am reuşit să obţinem un rezultat excelent la vremea aceea. La localele din iunie 2016, ALDE Prahova a propus candidaţi apropiaţi de cetăţeni şi respectaţi, determinaţi să contribuie la dezvoltarea localităţilor. Rezultatele au fost grăitoare, venind ca o confirmare a eforturilor depuse de echipa noastră unită: doi primari, patru consilieri judeţeni, 112 consilieri locali, 4 consilieri municipali în Ploieşti şi 2 consilieri municipali în Prahova. Am avut o strategie electorală atipică, fără atacuri murdare şi fără minciună, am promovat programe electorale viabile necesare cetăţenilor, am discutat cu mii de prahoveni. Alegerile parlamentare din 2016 şi alegerile locale parţiale din 2017 au reprezentat încă un succes. Aceste rezultate bune obţinute în Prahova ne-au consolidat poziţia la nivel naţional", a afirmat Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova.

Aceasta a lăudat reprezentanţii mai multor filiale locale cu rezultate bune la alegeri şi le-a cerut preşedinţilor de organizaţii să fie şi mai competitivi: "Avem câteva organizaţii care au funcţionat exemplar, nu vorbesc doar de Măgurele, Băicoi sau Măneciu, unde avem primari, dar mai sunt şi localităţi în care avem un număr mare de consilieri şi aici trebuie să vină marea concurenţă şi marea bătălie, concurenţa ca noi să fim primii, adică voi, fiecare în organizaţiile voastre, iar de aceea vă propun obiectivele pentru 2018-2020, unele în care eu cred, ne dorim să avem peste 20% din preferinţele electoratului prahovean la alegerile europarlamentare din 2019, câştigarea Primăriei Ploieşti la alegerile din 2020, o ţintă a mea personală, cel puţin trei oraşe din Prahova în care să avem primar în 2020, să dublăm numărul aleşilor locali, dublarea numărului de parlamentari şi, nu în ultimul rând, cred că ţinta noastră care ar trebui să fie un obiectiv final îndeplinit este să câştigăm alegerile prezidenţiale în Prahova oentru ALDE, astfel încât să avem un preşedinte pe care îl merităm, un preşedinte care cunoaşte ce înseamnă dreptatea, iubeşte statul de drept, iubeşte democraţia, iubeşte liberalismul, iar acela este Călin Popescu Tăriceanu".

Back To Top