Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu i-a răspuns, luni, într-o postare publică, prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan, după ce aceasta din urmă a atacat Partidul Mișcarea Populară.

Liberalii au trecut la atacuri împotriva colegilor din opoziție! Declarația prim-vicepreședintelui Raluca Turcan a stârnit o reacție dură din partea președintelui PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, după ce PNL-ista a indicat niște așa-zise limite ale Partidului Mișcarea Populară. "Declarația arogantă a Ralucăi Turcan, potrivit căreia Partidul Mișcarea Populară nu ar avea oameni capabili pentru guvernare și că numai PNL s-ar califica să conducă țara, o descalifică pe colega mea de Parlament. Îi reamintesc Ralucăi Turcan faptul că PNL, partidul de opoziție cu cel mai mare număr de parlamentari, este incapabil, de doi ani, să propună un proiect de țară, ori un set de măsuri care să-l valideze ca alternativă la PSD. Este un partid condus de oameni slabi, care nu a învins niciodată PSD și care, probabil, nici nu și-au propus acest lucru. Însuși președintele PNL, Ludovic Orban, a denunțat blaturile peneliștilor cu pesediștii, chiar în ședința în care Raluca Turcan și-a exprimat aroganța la adresa PMP. Cred că Raluca Turcan trebuie să afle că PMP, partid creat de președintele Traian Băsescu (căruia și Raluca Turcan îi datorează o bună parte din cariera sa politică), are un proiect de țară pe care îl aplică deja, chiar din opoziție - Unirea cu Republica Moldova. Și mai cred că Raluca Turcan trebuie să înțeleagă faptul că PSD nu poate fi bătut atât timp că reprezentanții opoziției se manifestă arogant față de colegii lor din aceeași zonă..." i-a transmis Cătălina Bozianu liderului liberal Raluca Turcan.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top