Categorie: Politic

semcu_adrian3Numirea comisarului şef Bogdan Despescu de la Poliţia Buzău în fruntea inspectoratului de poliţie Prahova are ecouri în lumea politică. Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, consideră că aducerea unui poliţist din afară la şefia poliţiei Prahova i-ar putea nemulţumi pe angajaţii IPJ Prahova. În plus, şeful unui inspectorat judeţean de poliţie ar trebui să fie un om al locului, care să cunoască realităţile judeţului respectiv, susţine Semcu.

„Nu contest competenţa profesională a comisarului şef Despescu Bogdan, numit la conducerea Poliţiei Prahova pentru următoarele şase luni. Însă îmi este greu să cred că în judeţul Prahova nu există niciun poliţist care să îndeplinească toate condiţiile pentru a conduce Inspectoratul de Poliţie al acestui judeţ”, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de preşedintele PNL Prahova.

Adrian Semcu spune că în ultima perioadă a stat de vorbă cu oameni din sistemul poliţienesc, care i-au spus că rezultatele Inspectoratului de Poliţie Prahova sunt dintre cele mai bune la nivel naţional, iar munca unor poliţişti prahoveni este apreciată de către şefii de la Bucureşti. „Având în vedere acest lucru vreau ca, pe această cale, să îl întreb pe ministrul Administraţiei şi Internelor care sunt criteriile care au stat la baza numirii unui om din afara instituţiei la conducerea Poliţiei Prahova”, spune liderul PNL Prahova.

Back To Top