Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu_adrian1Se apropie campania electorală şi, după cum era de aşteptat, se ascute lupta politică. Oficial, unele partide guvernează, altele fac opoziţie. Realitatea este însă că, dincolo de declaraţii, moţiuni, decizii şi acte normative toate partidele se gândesc de pe acum la campania electorală.

Şi, cum primarii sunt extrem de importanţi atunci când vine vorba de campanie şi de voturi, între partide se duce o adevărată luptă în care fiecare încearcă să atragă primari de la ceilalţi. PNL spre exemplul acuză PDL că, în ultima perioadă, încearcă să-i convingă pe primarii liberali din Prahova să treacă la partidul de guvernământ.

„Pentru primarii liberali împărţirea de către Guvern a fondurilor destinate localităţilor după criterii preferenţiale nu a constituit o lecţie, aşa cum, probabil că şi-au închipuit cei de la PDL. După trei ani în care au dus greul ca primari aflaţi în opoziţie, fără sprijin de la autorităţile centrale, primarii liberali din Prahova nu pot decât să spere că vom scăpa cu toţii, cât mai curând de acest guvern şi de acest partid.

Cât despre promisiunile făcute în schimbul trecerii lor la PDL, nimeni nu mai crede de mult timp în ceea ce promit PDL-iştii. Încercările PDL de a racola primari de la PNL, oameni care se bucură de credibilitate şi de respectul comunităţilor locale, nu reprezintă altceva decât dovada disperării unui partid care în fiecare zi se prăbuşeşte în sondaje, acesta fiind efectul măsurilor dezastruoase pe care Guvernul le-a luat în ultimii ani şi care au dus la sărăcirea celor mai mulţi dintre români. Văzând cum se prăbuşeşte în sondaje, PDL încearcă să câştige capital electoral, racolând primari de la alte partide” a declarat preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu.

Back To Top