Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) celebrează, în acest an, 25 de ani de la înființarea organizației, parlamentele statelor membre fiind invitate să marcheze anul aniversar prin diferite evenimente.

 

La finalul acestei luni, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființarea APCEMN, Palatul Parlamentului va fi gazda celei  de-a 50-a reuniune a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice și de mediu a APCEMN. În perioada 28-29 martie 2018, aici va avea loc dezbaterea cu tema, „Perspective ale dezvoltării economiei digitale în țările membre OCEMN”, lucrările Comisiei urmând să fie deschise de deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase, vicepreşedinte al APCEMN şi preşedinte al delegaţiei Parlamentului României la APCEMN. La eveniment vor participa, de asemenea, înalţi reprezentanţi ai Camerei Deputaţilor şi ai ministerelor de resort.

Această reuniune se înscrie în linia cooperării aprofundate dintre Parlamentul României și APCEMN, contribuind la o mai bună vizibilitate a țării noastre în regiunea Mării Negre. Pe lângă reprezentanți ai delegațiilor parlamentelor țărilor membre ale APCEMN, la reuniune sunt invitați și reprezentanți ai Corpului diplomatic și ai unor instituții publice.

Totodată, cu prilejul acestui eveniment, va fi organizată  şi expoziția de fotografie ce ilustrează principalele evenimente organizate de APCEMN, de pe parcursul celor 25 de ani de activitate.

Back To Top