Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD l-a nominalizat pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) pe Cazimir Ionescu. Asta deși el a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Militar în iunie 2017 pentru crime împotriva umanităţii în dosarul Mineriadei din 1990.

Cazimir Ionescu face parte şi acum din Colegiul CNSAS, dar mandatul său a expirat şi aceasta era ocazia ca PSD sa îl înlocuiască cu un alt reprezentant, comentează g4media.ro. Ionescu a fost trimis în judecată pentru faptele săvârşite în calitate de vicepreşedinte al primului parlament post-revoluţionar (Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională – CPUN).

La Mineriada din 13-15 iunie 1990 au murit împuşcaţi 4 persoane, alte 1.338 de persoane au fost bătute sau torturate. În atacul din 11-12 iunie,  împotriva manifestanților aflați în Piața Universității din București, care militau în principal pentru adoptarea punctului 8 al Proclamației de la Timișoara și își exprimau, în mod pașnic, opiniile politice, ar fi fost implicate, în mod nelegal, forțe ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, precum și peste zece mii de mineri și alți muncitori din mai multe zone ale țării.

În dosarul Mineriadei au mai fost trimişi în judecată Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma.

Noul Colegiu al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii urmează să fie validat miercuri, prin vot, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, scrie Agerpres, care anunță că, pentru aceste funcţii, Preşedinţia a propus-o pe Alexandra Toader, iar Guvernul l-a propus pe Constantin Buchet, PSD i-a propus pe Valentin Blănariu, Mihai Cioflâncă, Cătălin Boris Precul, Cazimir Ionescu, Nicolae Vuvrea; USR – pe Germina Nagâţ, UDMR – pe Ladislau Antoniu Csendes, ALDE – pe Marius Oprea, PMP – pe Florian Bichir.

Foto: Agerpres

Back To Top