Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ministerul Educației nu mai este mulțumit de manualele pentru clasa I realizate,și așa, cu chiu cu vani, acum patru ani, și ajunse cu întârzieri nepermise pe băncile școlarilor. Abecedarul este vizat de oficialii din cadrul MEN și ar urma să fie înlocuit. În ce bază și din ce motive? Nimeni nu știe!

 

"Astăzi, despre cel mai drag manual al nostru, Abecedarul! În loc să continue contractul-cadru încheiat acum 4 ani, prin contracte subsecvente care ar fi trebuit lansate tot prin licitație publică și atribuite prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Ministerul reface, având ca autori profesori, toate manualele de clasa I. Cu toate că nu e clar în baza cărei legislații Ministerul le-a cerut profesorilor să rescrie manualele, 151 de manuscrise au fost depuse, deja, la Ministerul Educației, pentru un număr de 82 de discipline aferente claselor I-VI", a subliniat deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul a anunțat că a cerut deja Ministerului Educației lămuriri pe această temă.

"Având aceste informații, am adresat Ministerului Educației următoarele întrebări:

  1. 1. De ce nu a existat o dezbatere publică referitoare la rescrierea de la zero a Abecedarului?
  2. 2. De ce nu a continuat Ministerul Educației contractele cu firmele care au făcut manualele noi de clasa I?
  3. 3. Care este legislația în baza căreia Editura Didactică și Pedagogică este singura care preia manuscrisele spre editare, care este bugetul total pentru conceperea manualelor și pentru editarea și printarea lor?
  4. 4. Directorul direcției juridice și directorul direcției de politici publice din Ministerul Educației se află în incompatibilitate, fiind deopotrivă membri în Consiliul de Administrație al Editurii Didactice și Pedagogice?

...pentru că, dacă vrem învățământ de calitate, performant, mai întâi trebuie să-l depolitizăm..."

Prima generație de copii care a învățat după manualele ce se vrea acum să fie înlocuite a fost una de sacrificiu. Este vorba despre celebrele manuale digitale care, în clasa I și de altfel pe tot parcursul ciclului primar, au ajuns la elevi cu întârziere de câteva luni, din cauza ritmului în care s-au derulat procedurile de achiziție. Acum, bătaia de joc ar putea fi luată de la zero.

Back To Top