Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

guvernul viorica dancila foto gov roTrei persoane din judeţul Prahova au fost numite, zilele trecute, pe posturi de secretari de stat în mai multe ministere din cabinetul Dăncilă, decizia fiind privită în mediul politic ca o reuşită a organizaţiei judeţene a PSD, cea care a făcut propunerile, potrivit surselor noastre.

Cele trei persoane sunt Ion Iordăchescu, Mihaela Voicilă şi Ionuţ Andrei, anunţă aceleaşi surse. Primul din această listă a devenit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce, anterior, a lucrat la Consiliul Judeţean Prahova, ca director de direcţie, ocupându-se de transporturi şi de achiziţii. Tot el s-a ocupat, în trecut, şi de programul de transport public între localităţi şi delegarea licenţelor de traseu.

Mihaela Voicilă, preşedintele PSD Câmpina, a fost numită secretar de stat pentru IMM-uri, iar Ionuţ Andrei, venit din sectorul privat, este secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor.

Vestea vine în contextul în care, la nivelul posturilor de ministru, Prahova are patru reprezentanţi în Guvern, mai exact, din partea PSD, fostul prefect Radu Oprea, ministru pentru Mediul de Afaceri, şi Ana Birchall, originară din Fulga, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, şi respectiv, din partea ALDE, Graţiela Gavrilescu, vicepremier şi ministru al Mediului, şi senatorul de Prahova Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe.

Back To Top