Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase dovedește, în continuare, o preocupare deosebită pentru momentul în care România va prelua Președinția Consiliului UE.

 

În luna martie, parlamentarul liberal de Prahova a ales să se implice în dezbaterea unor teme majore de politică externă. Unul dintre subiectele de interes a fost preluarea, de către România, a Președinției Consiliului Uniunii Europene. "Având în vedere importanţa deosebită a primei jumătăţi a anului 2019, moment în care România va fi în centrul procesului decizional European, în cadrul sesiunii de întrebări şi interpelări adresate membrilor Guvernului, doamna deputat Roberta Anastase i-a solicitat Ministrului delegat pentru afaceri europene lămuriri suplimentare cu privire la costurile legate de organizarea celor 250 de reuniuni ce vor avea loc pe durata Preşedinţiei române a Consiliului UE. Mai mult decât atât, în contextul actualelor negocieri privind structura viitorului Cadru Financiar Multianual post 2020, la solicitarea doamnei deputat Anastase, Vicepreşedinte al Comisiei pentru afaceri europene, Ministrul delegat pentru afaceri europene a prezentat membrilor Comisiei detalii suplimentare legate de poziţia pe care România o va susţine în cadrul negocierilor", se arată în raportul de activitate pe luna martie al deputatului Roberta Anastase.

Tot în materie de reprezentare externă, trebuie amintit că, luna trecută, la Istanbul, parlamentarul a participat, în calitate de vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, la reuniunea specială a Comisiei Permanente a APCEMN. Pe ordinea de zi a reuniunii a figurat, printre altele,  calendarul acţiunilor de marcare a celor 25 de ani de existenţă a APCEMN.

De asemenea, în marja acestui an aniversar, în perioada 28 -29 martie, Palatul Parlamentului a fost gazda celei de-a 50-a reuniuni a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice şi de mediu a APCEMN. Organizată sub înaltul patronaj al doamnei deputat Anastase, în calitate de Preşedinte al  Delegaţiei Parlamentului României la APCEMN, reuniunea a avut drept principală temă de dezbatere “Perspective ale dezvoltării economiei digitale în ţările membre OCEMN” (VEZI DETALII).

Back To Top