Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

petrobrazi dan radulescuDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a comentat răspunsul primit de la OMV Petrom la scrisoarea deschisă adresate companiei, prin care parlamentarul cerea detalii referitoare la planul de investiții al acesteia în echipamente care să diminueze impactul procesului de producție asupra mediului. Acesta anunță și continuarea demersurilor sale, de această dată așteptând răspuns de la Unilever.

 

"Acum ceva vreme, trimiteam o scrisoare deschisă către OMV Petro-Brazi, în care solicitam să mi se comunice planul de investiții în echipamente care să diminueze impactul procesului de producție asupra mediului. Pe scurt, cât și cum investesc pentru sănătatea noastră, a ploieștenilor și a locuitorilor din împrejurimile orașului. A venit și răspunsul! Fără date exacte, fără angajamente cu termen specificat. OMV promite totuși să modernizeze sistemul de facle, instalația de tratare a apelor uzate și rezervoarele pentru diminuarea riscului de scurgeri și să reducă emisiile din procesele de ardere" este mesajul postat de Dan Rădulescu, după răspunsul primit de la OMV Petrom, pe care îl puteți citi integral AICI.

"Ca promotor al dezvoltării durabile, îmi continui rolul de mediator între cetățeni și marii poluatori și mă voi adresa companiei Unilever, fostul ”Dero”, căreia îi solicit să ne comunice cuantumul investițiilor în echipamente care să îmbunătățească impactul activității companiei asupra mediului", a mai anunțat deputatul USR de Prahova.

Back To Top