Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Laura Moagher a lansat un apel către edilii din Prahova, la câteva zile după ce Reprezentanța în România a Comisiei Europene a anunțat că 10.000 de localități s-au înregistrat, până acum, pentru a participa la selecția care poate aduce internet wireless gratuit în spațiile publice din mii de așezări din Europa (VEZI DETALII). Aceasta a evidențiat că administrațiile locale au ocazia să beneficieze de un sprijin consistent, pentru a asigura facilități moderne, fără a parcurge traseul mult mai alambicat al proiectelor din fonduri europene.

În mesajul său, parlamentarul PSD de Prahova Laura Moagher a pus accent pe importanța pe care accesul la internet îl are în viața de zi cu zi și mai ales în cazul tinerilor, arătând că autoritățile locale au posibilitatea de a beneficia de granturi obținute foarte ușor, pentru proiecte ce vor avea, însă, un impact uriaș asupra comunității. "ÎN ATENȚIA PRIMARILOR DIN JUDEȚUL PRAHOVA! Tinerii din România, trebuie să aibă șanse egale, fără ca mediul social, cultural, religios sau etnic să constituie un impediment în exercitarea dreptului la informare și la perfecționare continuă.  Accesul la internet este un element extrem de important pentru informarea tinerilor, iar pentru acest lucru Comisia Europeana permite accesul la posibilitatea accesării unor granturi, în scopul instalării de echipamente pentru furnizarea GRATUITĂ a internetului în spatiile publice. WIFI4EU a fost deja lansat la 20 martie și prevede acordarea unor vouchere cu valoare de 15.000 euro pentru localitățile din mediul rural și urban mic. În județul Prahova, până la acest moment , din totalul de 2 municipii, 12 orașe și 90 de comune, doar 32 de localităţi au făcut primul pas înființând contul on-line", a scris Laura Moagher pe pagina sa de Facebook.

Lista actualizată a localităților înregistrate poate fi consultată AICI.

Back To Top