Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

30657329 2067458116866411 4730676053238794931 nLa Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga a ajuns vineri dimineaţă un transport de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere. Donaţia a fost făcută de reprezentanţii PSD Prahova, campania fiind derulată cu sprijinul parlamentarilor social-democraţi din judeţ.

Prin natura specializării pe care o are, Spitalul Azuga este unic în Prahova, tratând nu doar pacienţii din localitate sau de pe Valea Prahovei, ci şi persoane din judeţele învecinate.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, le-a mulţumit colegilor care s-au implicat în această campanie, evidenţiind rolul avut de senatorul Radu Oprea, deputaţii Laura Moagher, Andrei Niculae şi Rodica Paraschiv şi viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea. "Am reuşit, cu sprijinul colegilor, să aducem pentru spitalul din Azuga o donaţie de paturi, pe care dumnealor o consideră foarte folositoare. Bineînţeles că au mult mai multe nevoi şi am avut discuţii şi în privinţa necesităţilor şi în privinţa salarizării. Ne bucurăm că am reuşit, cu ocazia unei zile importante în calendarul ortodox, Izvorul Tămăduirii, să sprijinim cu ce am putut personal acest spital, sperăm ca pe viitor să putem să aducem şi alte donaţii pentru Spitalul de Traumatologie din Azuga", ne-a declarat Bogdan Toader.

"Cea mai mare bogăție a omului este sănătatea. Astăzi, de Izvorul Tămăduirii, a ajuns la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga o donaţie de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere a echipei PSD Prahova. Spitalul de la Azuga este unul de renume şi singurul de acest gen din județul nostru. Tratează cele mai delicate probleme de traumatologie si ortopedie, câştigând încrederea pacienților care îi trec pragul, nu numai din județul Prahova, ci din toată ţara. Domeniul sănătății este o prioritate pentru noi, motiv pentru care căutăm soluţii de sprijin prin toate modalitățile care ne stau în putinţă, donația fiind una dintre ele", se arată într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a PSD Prahova.

Back To Top