Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Tema referendumul pe subiectul revizuirii Constituției României, în sensul redefinirii familiei, a ajuns bătaia de joc a mai multor partide parlamentare, acuză deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, care arată cum acestea tratează în stil politicianist o chestiune nu doar sensibilă, dar totodată fundamentală pentru societatea românească.

 

Subiectul a fost abordat de parlamentarul prahovean într-o declarație politică. Cătălina Bozianu le cere "politicienilor de la PSD, USR și PNL să înceteze bătaia de joc la adresa referendumului de modificare a Constituției în sensul definirii explicite a familiei ca fiind întemeiată pe căsătoria dintre bărbat și femeie".

„Asistăm, în aceste zile, la un concurs politicianist pe tema revizuirii articolului 48 din Constituție în sensul definirii explicite a familiei ca fiind întemeiată pe căsătoria liber consimțită dintre bărbat și femeie. 

Pe de-o parte, avem o luptă împotriva finalizării acestei proceduri constituționale prin referendum. Această luptă este purtată, prin artificii procedurale menite să pună în bețe în roate referendumului, de președintele Iohannis și de clienții săi politici de la PNL și USR. Contestarea repetată la Curtea Constituțională, fără șanse de reușită, a legii generale a referendumului nu are alt scop decât amânarea la nesfârșit a unei proceduri constituționale inițiate și susținute de 3 milioane de cetățeni.

În partea cealaltă, la fel de cinic și de politicianist, Liviu Dragnea și PSD încearcă să profite electoral de această inițiativă, sperând să refacă imaginea publică a partidului de guvernământ, grav șifonată de instabilitatea, de incoerența și de ineficiența guvernării. Anunțul conform căruia PSD va organiza un miting pro-familie, în luna mai, reprezintă nu doar o dovadă de populism ieftin, ci și o insultă la adresa milioanelor de oameni de bună-credință care susțin demersul civic, non-politic, de revizuire a Constituției.

Stimați domni și stimate doamne de la PSD, USR și PNL,

Declarația mea politică de astăzi este un apel public la decență față de această procedură constituțională, democratică și perfect legitimă, pe care au urmat-o și alte state din Europa și din lume. Revizuirea Constituției și referendumul corespunzător nu sunt ale lui Liviu Dragnea și ale partidului domniei sale, ci ale celor 3 milioane de inițiatori, indiferent de opțiunile lor politice! De asemenea, ele nu reprezintă un moft sau o temă de imagine pe care Klaus Iohannis, USR și PNL să-și permită obrăznicia de a le ignora. Revizuirea și referendumul sunt proceduri care, odată declanșate, ducerea lor la bun sfârșit are caracter obligatoriu!

Pe aceste temeiuri, dragi colegi, vă cer public să opriți jocul politicianist cu inițiativa a 3 milioane de români, să nu o mai blocați și să nu o mai folosiți în mod populist. Lăsați poporul român să se pronunțe, așa cum îi îngăduie Constituția de care nimeni, nici măcar dumneavoastră, nu are dreptul să își bată joc!”, le-a transmis Cătălina Bozianu colegilor din Legislativ.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top