Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

La finalul lunii trecute, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a transmis, către mai multe instituții, solicitări și adrese privind efectele incendiului puternic declanșat pe 22 martie, în zona fostei rafinării Astra (VEZI DETALII). Zilele acestea, au început să vină și răspunsurile.

În ciuda aspectelor evidente de la locul incendiului, conducerea Colegiului Tehnic "Lazăr Edeleanu" i-a transmis parlamentarul că nu a primit sesizări privind calitatea aerului, în urma incidentului, și că activitatea didactică nu a fost afectată. Nici măsuri suplimentare nu au fost luate la nivelul unității de învățământ din apropierea locului din care se ridica fumul negru rezultat în urma incendiului izbucnit la un rezervor de păcură.
"După cum vă informam într-o postare ceva mai veche, în urma incendiului de joi, 22 martie, din zona fostei rafinării Astra, am depus mai multe solicitări și adrese la Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, Direcția de Sănătate Prahova, Colegiului Tehnic «Lazăr Edeleanu» și Agenția de Meteorologie. Este evident că incendiul violent, cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 100 mp, a afectat cetățenii din vecinătatea Bulevardului Petrolului și elevii Colegiului Tehnic «Lazăr Edeleanu». De aceea, imediat după incendiu, am adresat conducerii Colegiului Tehnic «Lazăr Edeleanu» o scrisoare prin intermediul căreia am întrebat dacă personalul medical și corpul profesional au sesizat anomalii legate de puritatea aerului (aer greu respirabil, miros specific greoi rezultate din arderea petrolului), dacă au sesizat probleme de orice fel în rândul colegilor din școală și ce măsuri au luat pentru informarea sau prevenirea elevilor/personalului din școală pentru a asigură o igienă corespunzătoare în vederea evitării îmbolnăvirii cu produșii toxici emanați în aer sau redepuși pe diferitele suprafețe din școală (mobilier, scări etc). Zilele acestea, a venit și răspunsul: în numai trei paragrafe mi s-a comunicat expeditiv că nu au fost luate măsuri de protecție suplimentare, având în vedere că nu au existat avertizări privind incendiul, că actul didactic s-a desfășurat în mod normal și nu au existat sesizări cauzate de calitatea aerului din zonă. Fără a ști dacă părerea direcțiunii este în concordanță cu părerea elevilor și a personalului, aștept încă părerea reprezentanților DSP Prahova...", a postat parlamentarul, pe pagina sa de Facebook.
Pe 22 martie, ISU Prahova anunța un "incendiu violent în municipiul Ploiești"! "Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un rezervor cu păcură. La sosirea echipajelor la locul intervenției incendiul se manifesta violent, cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 100 mp", precizau atunci reprezentanții ISU.
Foto: ISU Prahova

Back To Top