Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

O delegație din partea Parlamentului muntenegrean s-a întâlnit, luni, cu membrii Comisiei pentru afaceri europene a Camerei deputaților, din care face parte și deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Parlamentarul de Prahova a anunțat că discuțiile s-au axat pe subiectul perspectivelor de aderarea la UE, în cazul statului Muntenegru. "Discutăm, în cadrul Comisiei pentru afaceri europene, despre perspectivele de aderare la Uniunea Europeană, împreună cu membrii Comisiei pentru relații internaționale și migranți din Parlamentul muntenegrean. Intervenția mea a vizat modul în care membrii Comisiei privesc observațiile cuprinse în Raportul privind situația din Muntenegru, elaborat de Comisia Europeană în acest an", a anunțat Roberta Anastase, care este membru al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților și vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene.

În luna februarie, Comisia Europeană a prezentat Strategia privind Balcanii de Vest, în condiţiile în care integrarea rapidă în UE a şase ţări din Balcanii de Vest este promovată de 12 state membre. Cele șase țări la care s-a făcut referire sunt Albania, Bosnia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru şi Serbia. "Este greşit să se afirme că eu şi Comisia Europeană am prevăzut ca orizont clar 2025. Este o dată orientativă, astfel încât statele respective să se poată pregăti mai bine", spunea, la vremea respectivă, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în plenul Parlamentului European, adăugând că cele două state nu respectă în prezent criteriile de aderare. "Îmi doresc ca cele două ţări să adere când respectă criteriile necesare. În acest moment nu le respectă. Trebuie să le ajutăm să parcurgă această cale atât de dificilă", a adăugat preşedintele CE.

"Comisia Europeană îşi oferă serviciile de mediere, însă nu va exista nicio extindere spre (Serbia şi Muntenegru - n.r.) dacă înainte nu vor fi rezolvate posibile litigii de frontieră. Acest joc, adică să spunem că orice eventuală problemă va fi rezolvată după aderare, nu se va mai întâmpla. Nu atât timp cât eu conduc Comisia Europeană", a atras atenţia Juncker.

„Calitatea de membru a statelor din Balcanii de Vest corespunde cu interesele politice şi economice ale Uniunii Europene. Cu o voinţă politică puternică, Muntenegru şi Serbia vor fi pregătite să devină state membre ale UE, după ce pun în aplicare reformele şi soluţionează problemele rămase cu vecinii lor. În acelaşi timp, Comisia Europeană consideră necesară încheierea unui acord obligatoriu din punct de vedere juridic pentru normalizarea relaţiilor dintre Serbia şi Kosovo", preciza atunci şi un oficial european, citat de Adevărul.

Back To Top