Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat, luni, că solicită public reprezentanților Petrotel-Lukoil informații despre stadiul investițiilor promise, în echipamente care să reducă impactul activității industriale asupra mediului și asupra sănătății ploieștenilor.

Parlamentarul subliniază, în anunțul său, că nu se află la prima solicitare de acest fel transmisă către Petrotel-Lukoil și își exprimă speranța ca la această scrisoare să primească, totuși, și răspuns. "Seria scrisorilor deschise către marii poluatori continuă! De data aceasta, reîncerc fundamentarea unii dialog constructiv – după ce le-am mai scris și anul trecut, dar nu am primit niciun răspuns – pentru un mediu sustenabil cu reprezentanții Petrotel-Lukoil. Având la bază licență «BELCO TECHNOLOGIES CORPORATIONS», compania a promis, în 2015, reducerea emisiilor de oxizi de sulf, oxizi de azot și pulberi. În acest sens, am solicitat stadiul angajamentului în 2018 și cuantumul investițiilor în echipamente care să îmbunătățească impactul activității companiei asupra mediului și, implicit, asupra sănătății noastre - semnalele de alarmă pe care le primesc de la locuitorii din cartierele Bereasca, Mihai Bravu, precum și din localitățile învecinate fiind din ce în ce mai îngrijorătoare...", a scris Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

În ultima perioadă, acesta a mai transmis mesaje similare și către OMV Petrom (VEZI DETALII), dar și către Unilever (VEZI DETALII).

Back To Top