Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

hipodrom ploiesti finalizatRegulamentul curselor de trap de pe Hipodromul Ploieşti, propus în dezbaterea Consiliului Local în şedinţa de miercuri, nu a fost aprobat, după ce aleşii locali din partea PNL şi PMP s-au abţinut la vot, propunerea legislativă neîntrunind numărul de voturi necesare pentru a fi adoptată. Criticaţi pe motiv că abţinerea lor va duce la blocarea activităţii Hipodromului, consilierii PNL Ploieşti au transmis un comunicat de presă în care explică motivele pe care le-au avut şi declară că au susţinut întotdeauna dezvoltarea acestui complex hipic.

"Grupul Consilierilor PNL nu a fost de acord cu modul prin care a fost introdus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind Regulamentul de funcționare a Hipodromului Ploiești, chiar înaintea ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Ploiești din 25 aprilie 2018. Menționăm faptul că nu am fost informați cu privire la conținutul proiectului, prin urmare ne-am abținut și am cerut amânarea acestuia", se arată într-un comunicat de presă semnat de grupul consilierilor PNL Ploieşti.

"Considerăm că prin toate acțiunile și inițiativele avute în cadrul ședințelor Consiliului Local, am sprijinit atât construirea Hipodromului din Ploiești cât și dezvoltarea activităților sportive. Am fost de acord să existe o transparență totală a activității și a modului de organizare, care să fie în beneficiul tuturor crescătorilor de cai și a organizatorilor curselor de trap", mai amintesc aleşii locali liberali.

Back To Top