Categorie: Politic

laura moagher c depDeputatul de Prahova Laura Moagher a ținut să marcheze Ziua Națională a Tineretului din România, celebrată anual, pe 2 mai. Aceasta a transmis un mesaj adresat generației tinere, una de la care România are așteptări uriașe.

"La Mulţi Ani, tinerilor Români!  De Ziua Naţională a Tineretului din România, transmit tuturor tinerilor noştrii, cele mai sincere felicitări şi urări de bine . Să vă bucuraţi de fiecare clipă din viaţa voastră şi să aveţi permanent energia de a vă lupta pentru înfăptuirea idealurilor voastre! Voi, tinerii, sunteţi viitorul şi speranţa unei societăţi moderne, a unei societăţi dezvoltate pe principiul competitivităţii şi profesionalismului. Rolul vostru în viaţa socială, politica, economică şi culturală a societăţii este esenţial pentru dezvoltarea durabilă a ţării noastre", a transmis Laura Moagher.

Ziua dedicată tinereţii a început să fie sărbătorită din anul 2004, când 15 deputați, reprezentând toate formațiunile politice parlamentare au inițiat proiectul legislativ privind instituirea “Zilei Naționale a Tineretului”.  La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată  de plenul Camerei Deputaților, aceasta fiind și Camera decizională.

Conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit ”Ziua Națională a Tineretului”.

Back To Top