Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

absente elevi dan radulescCadru didactic și parlamentar, deputatul de Prahova Dan Rădulescu și-a exprimat opinia despre problema absenteismului, una care se traduce, în bilanțurile județene, în milioane de absențe nemotivate, iar în calitatea tinerelor generații... nici nu mai poate fi comentat.

Dan Rădulescu, profesor, iar de aproape un an și jumătate și deputat în Parlamentul României, din partea USR, face o paralelă între sistemul românesc de sancționare a chiulangiilor și cel practicat în alte state, care au cam vindecat cheful copiilor de a chiuli de la ore. Potrivit acestuia, și elevii, dar și părinții au partea lor de vină. "...cine n-a chiulit, măcar o dată în viața lui, să dea primul cu piatra! Discutam, deunăzi, cu alți profesori, care sunt și diriginți, despre absențele nenumărate de prin cataloage... Că de vină e sistemul, ba că părinții, ba că vremea de afară... Apoi, am întrebat și doi prieteni, plecați de ceva vreme din România, cum e la ei. În Anglia, spre exemplu, ziua absentă se penalizează cu 60 lire (316 lei), iar în Olanda, cuantumul amenzii poate ajunge până la 100 euro pe zi (465lei). În plus, dacă acumulezi 16 absențe în patru săptămâni, instituția de învățământ e obligată să sesizeze autoritățile - protecția copilului și primăria... La noi, la zece absențe nemotivate, minus un punct la purtare. Sau, scrie mămițica o scutire de mână, pe toată săptămâna să fie, «din motive personale». Ori, listăm una de pe net, poate avem prin familie un doftor, mă rog, posibilități sunt multe... Una peste alta, eu n-aș scoate părinții din ecuația vinovăției. Și nici elevii..." este părerea acestuia.

Numai în Prahova, în anul școlar 2016-2017, ultimul pentru care există o statistică oficială, în cataloage au fost consemnate 3.422.775 de absențe, dintre care peste 1,8 milioane nemotivate. În învățământul profesional, de exemplu, media a fost de aproape 65 de absențe/elev.

Sursa: Facebook/Dan Rădulescu

Back To Top