Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu semnatura campanie primari doua tururiEste în toi campania PMP, de strângere a semnăturilor în favoarea propunerii  privind organizarea, în două tururi, a alegerilor pentru desemnarea primarului. În Prahova, numeroase persoane s-au alăturat inițiativei pentru care și-a declarat susținerea, inclusiv în scris, și deputatul Cătălina Bozianu.

"Aseară am semnat pentru susținerea alegerii primarilor în două tururi de scrutin, împreună cu colegii mei din PMP-Ploiești, am convins și alți cetățeni să susțină demersul nostru. Ploieștenii reacționează pozitiv la invitația noastră din convingerea că un primar trebuie legitimat prin votul celor mai mulți dintre cetățenii care se prezintă la urne", a anunțat parlamentarul PMP, pe pagina sa de Facebook.

Campania “Alegem primarul în două tururi” propune revenirea la sistemul care exista până în 2011 şi care asigura alegerea primarului cu peste 50% dintre voturile valabil exprimate. PMP îşi propune strângerea a peste 1 milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin.

Campania de strângere de semnături a PMP se va desfăşura până în luna iunie, în întreaga ţară (VEZI DETALII).

Back To Top