Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ploiesti harta satelitDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a transmis Primăriei Ploiești o solicitare prin care cere reprezentanţilor municipalității să arate care este stadiul realizării Registrului spațiilor verzi și termenul e finalizare a acestuia. Potrivit acestuia, documentul este obligatoriu pentru municipalitate și n-ar fi rău ca ploieștenii să afle dacă orașul lor este atât de... verde pe cât ar trebui.

În contextul preocupărilor sale pentru protecția mediului și urmărirea efectelor poluării asupra ploieștenilor, deputatul Dan Rădulescu bifează un nou demers.

"Ca în orice oraș european, administraţia publică locală, Primăria, este obligată să aibă o evidenţă a spaţiilor verzi de pe teritoriul municipiului, prin realizarea unui registru al lor, ținând cont atât de obiectivele prevăzute în Planul Local de Acţiune pentru Mediu, cât şi de Legea nr.24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor, cu modificările şi completările ulterioare.

Noi, ploieștenii, știm, desigur, că spațiile verzi se compun din:

a) spaţii verzi publice cu acces nelimitat: parcuri, grădini, scuaruri, fâşii plantate;

b) spaţii verzi publice de folosinţă specializată:

   1. grădini botanice şi zoologice, muzee în aer liber, parcuri expoziţionale, zone ambientale şi de agrement pentru animalele dresate în spectacolele de circ;

   2. cele aferente dotărilor publice: creşe, grădiniţe, şcoli, unităţi sanitare sau de protecţie socială, instituţii, edificii de cult, cimitire;

 •    3. baze sau parcuri sportive pentru practicarea sportului de performanţă;

 • c) spaţii verzi pentru agrement: baze de agrement, poli de agrement, complexuri şi baze sportive;

 • d) spaţii verzi pentru protecţia lacurilor şi cursurilor de apă;

 • e) culoare de protecţie faţă de infrastructura tehnică;

 • f) păduri de agrement;

 • g) pepiniere.
 • Așa că, având încrederea că Ploieștiul (încă) mai poate fi un oraș european, am solicitat Primăriei stadiul realizării Registrului spațiilor verzi din Ploiești și termenul de finalizare a acestuia.

  Să știm și noi ce... și pe unde...", a anunțat parlamentarul USR pe pagina sa de Facebook.

  Back To Top