Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela gavrilescu 1ALDE Prahova a avut, marți, o primă redacție, după ce primarul Ploieștiului a anunțat că Ministerul Transporturilor propune municipalității să preia Spitalul CF (VEZI DETALII). Conducerea ALDE Prahova anunță că susține acest demers, pentru că unitatea sanitară trebuie menținută în funcțiune.

Prin intermediul unui comunicat de presă transmis marți de ALDE Prahova, președintele organizației, Grațiela Gavrilescu, a lansat un apel către partidele politice, în sensul susținerii preluării Spitalului CF de la Ministerul Transporturilor.

Comunicatul ALDE Prahova:

ALDE Prahova susține menținerea în funcțiune a Spitalului CF din Ploiești

Având în vedere adresa transmisă de Ministerul Transporturilor către Consiliul Județean Prahova și municipiul Ploiești cu privire la preluarea în administrare a Spitalului CF, ALDE Prahova anunță că va susține demersul de preluare a acestei unități medicale de elită a județului Prahova.

Considerăm că pe acest subiect este absolut necesară abandonarea oricăror dispute politice astfel încât, prin consens, să salvăm Spitalul CF Ploiești, al cărui personal și-a demonstrat de-a lungul anilor profesionalismul și dedicarea, devenind, în timp, un model de conduită pentru lumea medicală din Ploiești și nu numai.

“Spitalul CF trebuie să rămână funcțional în Ploiești. Această unitate are medici buni, care au salvat vieți de-a lungul timpului și care trebuie să fie tratați cu respectul cuvenit. După o perioadă în care tot mai mulți medici au plecat din țară, nu avem voie să tratăm cu superficialitate acest subiect. Fac apel la reprezentanții tuturor formațiunilor politice din Prahova pentru a susține acest proiect și a face corect demersurile necesare, astfel încât să nu ratăm oportunitatea ca acest spital să rămână în slujba ploieștenilor” – Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova.

Consilierii ALDE Prahova vor vota acel proiect de hotărâre care va corespunde dezideratului nostru de a asigura ploieștenilor continuitatea serviciilor medicale de calitate pe care Spitalul CF le oferă.

Back To Top