Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta anastaseistanbul ocemnDeputatul de Prahova Roberta Anastase se află la Istanbul, unde are loc Conferinţa preşedinţilor de parlamente din ţările membre ale OCEMN.

Dezbaterile din cadrul Conferinţa preşedinţilor de parlamente din ţările membre ale Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN) au ca temă centrală "Rolul parlamentelor în modelarea viitorului cooperării economice la Marea Neagră". Evenimentul are loc în contextul aniversării a 25 de ani de la înființarea APCEMN.

APCEMN este Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Marii Negre și a fost creată ca rezultat al unor schimbări politice majore ce au avut loc la sfârşitul anilor 1980, când ţările din regiunea Marii Negre au reapărut pe scena mondială. Căutarea de către ţările din regiune a mijloacelor de a atinge dezvoltarea naţională şi integrarea europeană a avut în vedere transformarea regiunii Marii Negre într-o zonă de stabilitate, prosperitate şi pace. Fiind avantajate de numitori comuni cum ar fi proximitatea geografică şi o moştenire istorică şi culturală comună, ţările din regiune au stabilit relaţii bilaterale şi multilaterale.

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase este președintele delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre, dar și vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră.

Sursa: Facebook/ Roberta Anastase

Back To Top