Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalin bozianu quintusDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu se oprește, în cea mai recentă declarație politică a sa, asupra a ceea ce a fost, probabil, subiectul economic al acestei săptămâni. Este vorba despre anunțul Institutului Național de Statistică, privind creșterea inflației la cel mai mare nivel din iunie 2013 încoace. parlamentarul consideră că acesta este "prețul plătit de români pentru strategia electorală a lui Liviu Dragnea".

 

"Pentru români, cea mai importantă știre a săptămânii nu are ca subiect nici războiul politic dintre Klaus Iohannis și Liviu Dragnea, și nici dezvăluirile despre instituțiile de forță. Cea mai importantă știre a săptămânii, a lunii și a anului este, pentru români, creșterea ratei inflației în perioada aprilie 2017-aprilie 2018 cu 5,2 la sută, conform datelor furnizate de Institutul Național de Statistică.

Este o inflație record, fără precedent în ultimii cinci ani. Este, în același timp, o știre pe care cei mai mulți dintre români au aflat-o, în ultimele luni, la fiecare drum prin magazine. Este, în fine, cea mai dură sentință dată incompetenței economice a guvernării PSD. Cu atât mai dură, cu cât această sentință o pronunță un judecător imposibil de combătut: economia reală.

5,2 la sută inflație reprezintă consecința politicii bugetare iresponsabile a multiplelor guverne Dragnea. 5,2 la sută inflație este rezultatul mituirii de către PSD a aparatului bugetar cu salarii mărite în pripă, fără a ține cont de efectele economiei reale. Suntem, cred, cu toții de acord că funcționarii publici, medicii sau profesorii trebuie plătiți cât mai bine, pentru ca randamentul lor în funcția publică să fie cât mai bun. În același timp, orice politician sau decident responsabil, competent și de bună-credință realizează că aceste majorări salariale nu trebuie operate cu prețul destabilizării economiei.

Din păcate pentru țară, PSD dovedește că nu are decidenți responsabili, competenți și, mai ales, de bună-credință. Prin creșterea exorbitantă a prețurilor unor produse de bază, precum energia electrică sau alimentele, ca efect al majorărilor salariale pentru bugetari, Liviu Dragnea și PSD impun, practic, un bir indirect asupra celorlalți membri ai societății. Salariile majorate ale unor bugetari sunt suportate, astfel, indirect, de mediul privat și de pensionari. Adică, de oamenii care produc plus-valoare reală în România, precum și de oamenii cărora statul le-a garantat, fie și declarativ, o bătrânețe cât mai liniștită.

Îi rog pe colegii de la PSD să-i transmită domnului Dragnea o informație la fel de adevărată ca realitatea economică: românii sunt conștienți că fiecare ban pe care-l scot din buzunar astăzi din cauza inflației lui Liviu Dragnea este un mic furt din care se finanțează strategia electorală a lui Liviu Dragnea. Românii plătesc, acum, prin inflație, dar Liviu Dragnea și PSD vor plăti anul viitor, la urne”, a declarat Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălin Bozianu

Back To Top