Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ploaie spume dan radulescuDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că APM Prahova i-a transmis un răspuns la interpelarea formulată de acesta, acum aproximativ două săptămâni (VEZI DETALII), după ce Ploieștiul s-a umplut de clăbuci, la propriu, în urma unei ploi torențiale.

 

"A plouat la Ploiești «cu spume», ne convine, nu ne convine, este, totuși, un fenomen de o gravitate atestată științific și, până la urmă, un indicator al gradului de poluare al orașului. La începutul lunii mai, am interpelat Agenția pentru protecția mediului Prahova, cerând explicații. Am primit, zilele trecute răspunsul – suntem informați că societății Unilever i-a fost impusă monitorizarea indicatorului «detergent din aer», pentru ca rezultatele obținute să poată fi comparate cu concluziile studiului de impact asupra stării populației, despre care, desigur, nu știm când va fi realizat...", a scris Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta continuă demersurile pe această temă și așteaptă și rezultatele solicitate la un laborator specializat, pentru probele prelevate din apa cu spume de pe străzile din Ploiești.

"Ceea ce nu le-am spus, însă, distinșilor reprezentanți ai Agenției este că s-au prelevat eșantioane din apa înspumată și s-au trimis, pentru analize, la un laborator specializat...  Încă mai sper la ziua în care autoritățile, care ar trebui să lucreze în folosul cetățenilor, să își îndeplinească atribuțiile înscrise în fișa postului, nu să joace rolul unui veritabil pat al lui Procust, unde noțiuni precum colaborare, bună-credință și responsabilitate să tot fie tăiate pentru a se potrivi, mereu, altor interese...", a mai declarat Dan Rădulescu.

Foto: Observatorul Prahovean

Back To Top