Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bozianu declaratie politica 25 sept 2017Românii au ajuns să mărșăluiască pentru a protesta împotriva lipsei autostrăzilor! Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu arată că acest gest reflectă situația rușinoasă în care se află România, în ceea ce privește infrastructura rutieră, al cărei nivel de dezvoltare reflectă nici mai mult nici mai puțin decât gradul de civilizație al unei țări. La noi, este în egală măsura expresia "incompetenței și a nepăsării guvernanților".

 

"Până acum câteva zile, România era doar țara europeană cu cei mai puțini kilometri de autostradă raportat la suprafață și la numărul de locuitori. Acum, este și țara în care oamenii mărșăluiesc cu mașinile spre Capitală, ca formă de protest împotriva absenței autostrăzilor. Tonul acestei forme de protest l-au dat compatrioții noștri din Moldova, care le cer guvernanților să demareze proiectul autostrăzii Iași-Târgu Mureș. Vor urma, cu siguranță, și alții. Mulți alții, din toate provinciile istorice. Spun „cu siguranță”, pentru că, prahoveancă fiind, cunosc foarte bine starea de spirit a oamenilor din județul cel mai afectat de aglomerația din traficul de pe drumurile naționale. Drumul Național 1 a ajuns, în zilele de vacanță sau la sfârșitul săptămânii, un adevărat pericol pentru sănătatea neurologică a prahovenilor și a tuturor românilor care circulă pe el.

Gradul de civilizație al unei țări se măsoară și după gradul de dezvoltare al rețelei de autostrăzi. Autostrada înseamnă civilizație. Din păcate, până acum, guvernarea Liviu Dragnea a ne-a arătat că nu vrea și/sau nu poate să miște lucrurile nici măcar cu un milimetru în planul construcției de autostrăzi. Din păcate, în general vorbind, între guvernarea Liviu Dragnea și noțiuni precum «dezvoltare» și «civilizație» este o incompatibilitate evidentă. Guvernarea Liviu Dragnea se dovedește eficientă doar la a consuma banii altora. Ai cetățenilor, în speță.

Absența autostrăzilor este o rușine națională. Faptul că oamenii, exasperați de această realitate, protestează pe șoselele țării, este o rușine și mai mare. Protestul motorizat al cetățenilor reprezintă un veritabil act de condamnare a incompetenței și a nepăsării guvernanților față de dezvoltarea rețelei de autostrăzi. Este un act de condamnare de care cred că trebuie să luăm aminte fiecare dintre noi, oamenii aleși de cetățeni să le reprezentăm interesele, indiferent de culoarea politică a fiecăruia. Și nu doar să luăm aminte de acest act, ci și să acționăm în virtutea lui, punând presiune pe Liviu Dragnea și pe marionetele sale din partid și din guvern. Poate că vor înțelege, în ceasul al 12-lea, că românii nu așteaptă de la stat doar salarii și pensii mai mari, ci, în primul rând, șansa de a trăi într-o țară civilizată și dezvoltată”, a transmis parlamentarul PMP de Prahova, într-o declarație politică.

Declarația a fost făcută în contextul în care, taxați prin marșul de protest de zilele trecute, guvernanții au ieșit la rampă, joi, prin vocea premierului, cu un set impresionant de promisiuni legate de proiectele de autostradă pentru România. Este vorba, însă, despre "un pachet de investiții strategice", care vor fi realizate prin parteneriat public-privat, după cum a declarat prim-ministrul. Practic, nu este vorba nici de această dată despre ceva concret.

Back To Top