Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

accidente feroviareCamera Deputaților a adoptat, cu unanimitate de voturi, un proiect de lege pentru modificarea reglementărilor referitoare la regimul drumurilor.

 

Modificările au fost adoptate cu unanimitate de voturi și fac referire la măsuri care trebuie luate la nivelul trecerilor la nivel cu calea ferată de pe drumurile europene și de pe șoselele naționale cu grad ridicat de producere a accidentelor rutiere.

"Tot mai multe accidente petrecute la trecerile la nivel cu calea ferată, accidente în urma cărora au fost pierdute nenumărate vieţi omeneşti şi au fost distruse destine, au făcut că modificările aduse Ordonanţei Guvernului 43/1997 să devină o necesitate stringenta pentru circulaţia din România. Proiectul de Lege adoptat astăzi, instituie obligativitatea pentru administratorii căilor ferate de a instala bariere sau semibariere la toate trecerile la nivel cu calea ferată care intersectează drumurile internaţionale «E» şi drumurile naţionale cu grad ridicat de risc. Vizibilitatea trecerilor la nivel cu calea ferată va fi făcută prin curăţirea vegetaţiei pe o rază de 150 de metri, responsabilitatea fiind tot administratorului căii ferate", a comentat deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, după adoptarea proiectului de lege.

Actul normativ, trimis deja spre promulgare, prevede și sancțiuni pentru nerespectarea acestor dispoziții, care pot fi aplicate administratorului căii ferate. Amenzile pot ajunge până al 150.000 de lei în care în care vegetația nu este curțată, conform legii, în zona căilor ferate, și până la 250.000 de lei, pentru neinstalarea bareierelor sau semibarierelor, la trecerile la care se referă aceste modificări.

Pe de altă parte, există și un termen de la care pot fi aplicate amenzile, și anume 1 ianuarie 2019 pentru prima categorie de amenzi și 1 ianuarie 2020 pentru cea de-a doua.

Back To Top