Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu echipa pmpParlamentarul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a comentat, miercuri, situația formațiunii politice, din care mai mulți deputați și senatori și-au anunțat plecarea în ultimele zile. Aceasta apreciază că totul trebuie privit, mai degrabă, ca o curățare a formațiunii politice, care rămâne astfel deschisă pentru oamenii ce i se alătură din convingere.

 

"Situația generată de dezertările unor foști parlamentari PMP nu schimbă cu nimic proiectul nostru politic. Suntem un partid tânăr, dinamic, deschis, orientat către oamenii care nu au mai făcut până acum politică, dar care vor să se implice pentru a schimba România în bine. Cei care au plecat nu fac parte din această categorie. Sunt veleitari politici vechi, lipsiți de convingeri, care nu caută decât o poziție mai confortabilă pe scena politică pentru a-și satisface interesele personale. Plecarea lor trebuie privită ca o șansă în plus pentru oamenii care vin alături de noi din convingere și din dorința de a trăi într-o țară mai bună.

În ceea ce mă privește pe mine și pe colegii mei din PMP-Prahova, noi credem în proiectul politic al Mișcării Populare, inițiat de președintele Traian Băsescu și construit împreună cu noi. Rămânem implicați în acest proiect și continuăm să luptăm pentru România, pentru Prahova și pentru fiecare român. În pofida răuvoitorilor care, astăzi, se grăbesc să ne prevadă dispariția, avem convingerea că PMP va reuși și că va convinge din ce în ce mai mulți români că reprezintă cea mai bună soluție pentru o țară dezvoltată, puternică și unită", a transmis, miercuri, Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top