Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta anastase teodor melescanu comisieDeputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a lansat, în ultimele săptămâni, o serie de interpelări și întrebări adresate miniștrilor din actualul Cabinet, pentru lămurirea unor teme economice și de politică externă aflate, în ultima perioadă, în atenția opiniei publice.

 

Discuțiile create în jurul intenției de a muta Ambasada României în Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, au fost zile în șir în prim-plan, constituind și tema abordată de parlamentarul PNL Roberta Anastase, în luna mai, cu prilejul audierii ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, în comisiile de specialitate din cadrul Legislativului. "Ca urmare a divergenţelor de opinie, exprimate la nivel guvernamental, privind relocarea Ambasadei Române de la Tel Aviv la Ierusalim, ministrul Afacerilor Externe a prezentat  Comisiilor reunite pentru politică externă ale Parlamentului punctul de vedere oficial al instituţiei pe care o reprezintă. Cu acest prilej, doamna deputat Anastase i-a atras atenţia ministrului Meleşcanu cu privire la clivajul existent între poziţia oficială a MAE şi poziţia exprimată în spaţiul public, atât de preşedintele Camerei Deputaţilor, cât şi de prim – ministrul Viorica Dăncilă", se arată în raportul de activitate al deputatului de Prahova (VEZI DETALII).

Roberta Anastase s-a adresat, recent, și ministrului delegat pentru Afaceri Europene, încercând să obțină, cu prilejul sesiunii de întrebări şi interpelări adresate membrilor Guvernului, detalii cu privire la poziţia exprimată de România în cadrul discuţiilor premergătoare luării unei decizii, la nivelul Comisiei Europene, privind lansarea proiectului de transformare a actualului Mecanism European de Stabilitate într-un Fond Monetar European. În documentul citat, parlamentarul subliniază că o asemenea hotărâre "ar adânci şi mai mult discrepanţele existente între Statele Membre ce aparţin zonei euro şi cele non- euro".

În ceea ce privește aspecte ce țin de politica din interiorul granițelor, deputatul Roberta Anastase i-a cerut ministrului Muncii să exprime un punct de vedere cu privire la "oportunitatea transpunerii, în legislaţia naţională, a Propunerii de Directivă a Parlamentului European şi a Consiliului privind transparenţa şi previzibilitatea condiţiilor de muncă".

Back To Top