Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

miting cu japcaUn grup civic a lansat, cu câteva zile în urmă, un site unde sunt invitați să-și spună povestea cei care ar fi fost forțați să meargă, sâmbătă, în București, la mitingul organizat de PSD, împotriva abuzurilor și pentru susținerea actualului Cabinet. Aproximativ 400 de sesizări, din toată țara, dar în special din Muntenia și Moldova, s-au strâns până vineri, la prânz.

 

În Prahova, sesizări au venit din Ploiești, Măneciu și Comarnic. Sunt șase, în total, și se reclamă presiuni, de la directori de societăți la șefi din administrație, ba chiar din partea unui preot.

La nivel național, însă, reclamațiile fac referire la feluri pur și simplu aberante de a pune problema, sau cel puțin așa descriu sesizările de pe site-ul amintit.

„Sambata am nunta fiului meu. Mi s-a spus ca nu-i intereseaza de problemele mele persoanele, si daca doresc sa-mi pastrez locul de munca, trebuie sa particip. Astazi mi-am depus demisia." (Comportament abuziv: Consilieri)

"Mi-a spus copilul acasa ca diriginta a tinut ora de limba romana cu ei si a cerut pentru luni o compunere de 150 de cuvinte in care sa descrie cum a fost la "mitingul la care veti merge cu parintii si prietenii". Compunerea trebuie sa se intituleze "primul meu miting" . Copilul meu i-a zis ca nu merge si mai multi copii din clasa unde este diriginta la clasa 5D la Scoala 179 Bucuresti au zis ca nu merg si atunci ia lea zis ca nu au incotro si ca participarea e obligatorie altfel nu trec clasa si Iohanis le taie alocatile. Sunt foarte revoltat ca parinte si ma gandesc sa merg sa vorbesc cu conducerea. (Comportament abuziv: dirigintă)

"A spus ca ori imi aduc toti angajații, ori ma controlează zilnic, nu am nimic împotriva controlului, dar ziua in care primesc control este data peste cap, bucatarie servire, tot. Se verifica angajatii, produsele si atestatele, toate sunt in regula, dar clienții nu stau cateva ore pentru respectiva verificare. Atat timp cat nu imi este data activitatea peste cap nu am nimic impotriva si nici asa nu am, caci e normal controlul, imi permit sa pierd cateva zeci de milioane pe zi la un control, dar, daca este zilnic timp de o luna atunci e faliment." (Comportament abuziv: șef instituție)

„Ce vreau să le transmit tuturor celor care se agită şi care văd că sunt foarte nervoşi: nu ne speriaţi şi nu renunţăm la miting. Ba dimpotrivă, continuaţi aşa pentru că o să vină şi mai mulţi, şi mai implicaţi, şi mai motivaţi. Deja am aflat că se încearcă să se infiltreze tot felul de indivizi în timpul mitingului care să fie luaţi de către televiziunile clasice, să spună că au fost plătiţi, ameninţaţi”, a spus Liviu Dragnea, care a comentat, cu privire la site-ul pe care se tot adună reclamații, că "a fost creat acuma. Statul Paralel".

Mitingul este organizat ca o formă de protest faţă de măsurile luate de aşa-zisele „instituţii de forţă“, cărora partidele aflate la guvernare le impută „abuzuri“ făcute prin dosare considerate politice sau prin supraveghearea ilegală a politicienilor de către servicii.

Una dintre cele mai distribuite glume în mediul on-line, din ultimele zile, enunță, pornind de la reclamațiile referitoare la miting, "culmea democrației: să fii adus cu forța la un protest împotriva abuzurilor".

Back To Top