Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bogdan nica cristina enacheScandal mare în PNL Ploieşti! Totul a pornit de la un vot favorabil dat de un consilier local al acestei formaţiuni la un proiect propus de PSD şi ALDE, iar lucrurile au ajuns până la acuze că forul de conducere al filialei municipale este nestatutar. Fostul secretar de stat Bogdan Nica, membru în Biroul Permanent Local, susţine că actuala structură de conducere este nestatutară şi nefuncţională şi argumentează că în ultimul an s-au ţinut foarte puţine şedinţe, şi acelea strict pentru excluderea unor membri.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, medicul Bogdan Nica - fost consilier personal al primarului Adrian Dobre, după ce a mai ocupat posturi de secretar de stat sau director naţional la Protecţia Consumatorilor - critică în termeni duri actuala politică a PNL Ploieşti. El spune că lipseşte comunicarea şi că forul de conducere al filalei municipale s-a întrunit de foarte puţine ori în ultimele luni. Nemulţumirile pornesc de la propunerea de excludere a consilierei locale Paulica Drăguşin, acuzată că a dat un vot decisiv la un proiect propus de PSD şi ALDE privind organizarea teraselor pe domeniul public.

„Un sumar calcul aritmetic sugerează următorul deznodământ: cu cât elimini dintr-o structură mai mulți oameni de valoare, cu atât valoarea/relevanța respectivei structuri se diminuează până la dispariție. Opinia mea este că, din păcate, organizația PNL Ploiesti , cândva o structura puternică şi eficientă, a pierdut foarte mulți oameni de valoare din 2016 până în prezent. Nu stau acum să detaliez motivele, altul este sensul prezentei postări. Astăzi am fost convocat la o ședință a organizației PNL Ploieşti la care nu voi participa. Motivul este simplu: sunt împotriva excluderii doamnei consilier Paula Drăguşin, o colegă pe care o apreciez şi o stimez în mod deosebit. Am fost împotriva excluderii şi la alte ședințe, unde la fel se solicita «pedepsirea» colegilor mei consilieri. Şi de asemenea, consider că o formă democratică de protest este absenţa. Şi declar cu toată responsabilitatea că nu mai particip la ședințe până nu se constată că statutar, organizația PNL Ploieşti este nefuncțională”, a anunţat Bogdan Nica vineri, pe pagina personală de Facebook. „Stimați colegi, vouă vi se pare că mai existăm? Ne întâlnim de 2-3 ori pe an, atunci când are chef onor primarul-președinte de organizație să mai dea afară câte un coleg care nu-i convine? Eu personal sunt sătul de astfel de tertipuri. Şi sunt dispus să merg până la capăt indiferent de consecințe. Vă invit să reflectați”, se încheie mesajul adresat colegilor săi din PNL.

Back To Top