Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

paulica dragusinPropusă pentru excludere, Paulica Drăguşin, consilier municipal din partea PNL Ploieşti, şi-a depus astăzi demisia din partid. Consiliera a confirmat demisia, fără a oferi şi o explicaţie publică privind motivaţia.

Totul a pornit de la modul în care a votat la un proiect de hotărâre, în timpul şedinţei de la finalul lunii mai a Consiliului Local Ploieşti, când votul favorabil dat de consiliera PNL a permis adoptarea unui regulament privind organizarea teraselor pe domeniul public, regulament propus de PSD şi ALDE şi care fusese respins în mai multe rânduri până la acel moment.

Colegii au acuzat-o de trădare, iar în această seară urma să fie discutată situaţia ei din partid, în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent al PNL Ploieşti. Printre puţinii susţinători ai săi s-a numărat Bogdan Nica, fostul consilier personal al primarului Dobre, care a argumentat că, în orice structură sau comunitate, excluderea unor oameni de valoare duce la pierderea valorii şi relevanţei respectivului grup. El a reclamat că, în ultimele luni, forul de conducere al PNL Ploieşti s-a reunit mai rar decât prevede statutul, ceea ce îl face nestatutar şi nefuncţional. Mai multe detalii AICI.

Back To Top