Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

miting psd liviu dragneaCu o zi înainte de mitingul PSD programat sâmbătă seară în Capitală, împotriva abuzurilor aşa-zisului stat paralel, social-democraţii din Prahova fac ultimele pregătiri pentru deplasare. Organizatorii au anunţat o prezenţă de 200.000 de persoane, dintre care peste 7.000 ar urma să fie din Prahova.

Mai precis, preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunţat astăzi că organizaţia judeţeană trimite la protestul din Bucureşti peste 6.000 de persoane, care vor pleca sţmbătă după-amiază cu mai multe autocare sau cu maşinile personale. Dintre aceştia, peste 1.000 vor fi din Ploieşti, au mai anunţat social-democraţii, care au precizat că autocarele vor pleca din mai multe părţi ale judeţului, pentru ca participanţii să nu fie nevoiţi să parcurgă o distanţă prea mare înainte de îmbarcare.

Separat, colegii de coaliţie de la ALDE, susţinători ai acestui miting, au anunţat că vor participa şi ei cu membri şi simpatizanţi sâmbătă. Din partea ALDE Prahova, la protest se estimează că vor ajunge 1.200 de oameni, cu 24 de autocare, potrivit informaţiilor comunicate de reprezentanţii formaţiunii.

(foto: evz.ro)

Back To Top