Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta anastase roberta anatsase comisie afaceri europeneMinistrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, s-au aflat, marți, în fața comisiei de specialitate din Camera Deputaților, al cărei vicepreședinte este deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

În cadrul audierii de marți, Roberta Anastase a abordat două subiecte de actualitate, în planul politicii europene. "În marja acestei întâlniri am dorit să aflu de la doamna ministru Plumb care este punctul domniei sale de vedere cu privire la propunerea Comisiei Europene de condiţionare a alocării fondurilor europene de respectarea statului de drept. Totodată am solicitat doamnei ministru să ne prezinte stadiul actual al absorbţiei fondurilor europene şi modul în care ministerul va acţiona pentru impulsionarea creşterii numărului de proiecte ce pot obţine fonduri alocate în planul Juncker. Am folosit acest prilej pentru a-i atrage atenţia doamnei ministru că, potrivit statisticii elaborate de Comisia Europeană, România ocupă un ruşinos loc 23 (din 28) în topul Statelor Membre beneficare a proiectelor depuse pe planul Juncker, cu atât mai mult cu cât Bulgaria, principalul nostru «etalon de comparaţie» ocupă locul 3", a anunțat deputatul PNL de Prahova.

În ceea ce îl priveşte pe ministrul delegat pentru afaceri europene, Roberta Anastase i-a adresat întrebări referitoare la "principalele teme abordate cu prilejul întrevederii avute cu omologul austriac. Tot legat de această întrevedere am solicitat domnului Negrescu un punct de vedere cu privire la evoluţia principalelor dosare pe care România le va avea de gestionat în perioada Preşedinţiei rotative, cu un accent deosebit pe structura financiară a viitorului Cadru Financiar Multianual post 2020", a mai precizat parlamentarul prahovean.

Sursa: Facebook/ Roberta Anastase

Back To Top