Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

giratoriu dn1b dn1aIntrările în Ploiești nu sunt nici pe departe la nivelul pe care l-ar impune statutul de municipiu - reședință de județ. Dar, de departe, cel mai tare ne face de rușine giratoriul din est, aflat la intersecția dintre DN 1A și DN 1B, tranzitat, zilnic, de mii de șoferi care vin spre oraș, pleacă din oraș sau care sunt în trecere și aleg să ocolească zona centrală pe acest traseu.

Nu este prima dată când deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu se referă la amenajarea acestui sens giratoriu. La începutul lunii mai, acesta cerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere detalii cu privire la demersurile ce vizează intersecția amintită, în care de ani buni există un giratoriu improvizat din blocuri de beton (VEZI DETALII). Răspunsul este halucinant și dovedește încă o dată incompetența de care autoritățile dau dovadă chiar și când este vorba despre chestiuni banale.

"După cum știți, în ședința din 15.03.2018, Comisia Tehnică privind Siguranța Circulației Rutiere din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, împreună cu reprezentantul Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, NU a avizat documentația depusă de Primăria Ploiești pentru obiectivul: «Amenajare intersecție stradă Ștrandului cu Centură de Nord-Est- DN.1B, în zona DN.1B km 10+165 cu DN.1A km 84+320», solicitând «reanalizarea semnalizării rutiere propuse în zona intersecției». Imediat ce mi-a fost semnalată situația, am solicitat CNAIR să îmi comunice dacă, în perioada 15.03.2018 - 24.04.2018, a fost reanalizată semnalizarea rutieră și a fost retrimisă documentația privind amenajarea intersecției. De curând, a sosit și răspunsul care confirmă că, din nou, mai avem de așteptat: avizul pentru amenajarea intersecției a fost emis, dar, în buna tradiție a politicii românești, NU au fost prezentate planurile de situație finale. Cum planurile trebuie să fie anexate avizului, demersurile par blocate din nou de lipsa de coordonare și de incompetența autorităților... lipsite de autoritate...", a anunțat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top