Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian pitigoi catalina bozianuÎncă un prahovean se numără printre liderii Partidului Mișcarea Populară. Este vorba despre Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina.

 

PMP Prahova a anunțat că "Ioan Adrian Pițigoi, viceprimar al municipiului Câmpina și prim-vicepreședinte al PMP-Prahova, este cel de al doilea reprezentant al filialei în conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară. La Congresul de sâmbătă, dl. Ioan Adrian Pițigoi a fost ales secretar executiv al PMP. I se alătură, astfel, d-nei Cătălina Bozianu, deputat și președinte al PMP-Prahova, care conduce organizația națională de femei și este vicepreședinte al partidului."

"Am onoarea sa fac parte din echipa domnului Președinte Eugen Tomac, în calitate de Secretar Executiv, o echipă dinamică care are ca scop progresul și reîntregirea țării", a transmis Adrian Pițigoi, după anunțarea rezultatului.

În urma Congresului din weekend, Eugen Tomac a fost ales președinte al PMP, iar Emil Paşcan a fost ales în funcţia de preşedinte executiv.

Traian Băsescu rămâne președinte de onoare al partidului și senator PMP.

Back To Top