Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

laura moagher comisie transporturiParlamentarul de Prahova Laura Moagher participă zilele acestea, la Sinaia, la lucrările Comisiei de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților.

Deputatul PSD de Prahova, membru al comisiei amintite, a anunțat că, în urma discuțiilor derulate la Sinaia, se conturează o propunere legislativă menită să reglementeze o variantă de parteneriat între administrațiile publice locale și cele județene, pentru dezvoltarea infrastructurii.

"Principala tema a discuţiilor, purtate împreună cu domnul ministru al Transporturilor, Lucian Șova, însoţit de domnul Ion Iordachescu, secretar de stat, şi domnul Narcis Neaga, director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a fost «Strategia de dezvoltare a infrastructurii rutiere în judeţul Prahova, în analiza Ministrului Transporturilor». Membrii comisiei şi-au exprimat susţinerea privind promovarea unei propuneri legislative referitoare la reglementarea posibilităţii creării unui parteneriat între unităţile administrativ-teritoriale şi consiliile judeţene, făcând posibilă reabilitarea infrastructurii rutiere din interiorul localităţilor", a declarat deputatul de Prahova Laura Moagher.

La lucrările de la Sinaia participă și reprezentanți ai Prefecturii Prahova, ai Consiliului Județean, dar și ai localităților Comarnic, Bușteni, Vălenii de Munte și Valea Doftanei.

Sursă: Facebook/ Laura Moagher

Back To Top