Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

centru copii s andrei ploiestiUn caz revoltător a ieșit la iveală, zilele trecute, la Ploiești, când în spațiul public au apărut discuții purtate pe WhatsApp, între două angajate ale Centrului de Servicii Comunitare "Sf. Andrei", al DGASPC Prahova, destinat copiilor cu dizabilități. Acestea se îndemnau la a le aplica minorilor corecții fizice, așa cum reiese din discuțiile amintite (VEZI DETALII). Cele două și-au dat demisia, după dezvăluirile din presa locală (VEZI DETALII), iar în prezent cazul este anchetat de Poliție, dar și de o comisie de disciplină. Situația a ajuns și în atenția deputatului USR de Prahova, Dan Rădulescu, care a anunțat că întreprinde propriile demersuri, în urma acestui caz.

"Cei mai în vârstă, probabil că își amintesc documentarele cutremurătoare din anii '90 despre orfelinatele din România... Astăzi, e îndeajuns, spre exemplu, să cauți pe youtube «România irecuperabilă – Orfelinatele groazei ...», pentru a afla ce se întâmpla atunci...

Totuși, se pare că 29 de ani de la Revoluție, nu au fost îndeajuns!

La începutul săptămânii, atât în presa națională, cât și în cea locală, au apărut înregistrările unor convorbiri năucitoare - angajații centrului «Sfantul Andrei din Ploieşti», care găzduieşte 55 de copii cu diferite deficienţe, își dau sfaturi, unii altora, despre cum să-i «cumințească» pe cei neascultători:

«Dă-le să zacă»,

«Dă-le la baie, pe furiş»,

« îi dai un şut (...) de te ţine minte»,

«Totul cu răutate în voce şi în uitătură... Cât l-am bătut eu pe ăla. » – sunt numai câteva fragmente din discuțiile purtate între oamenii care ar fi trebuit să aibă grijă de acești copii...

Sunt convins că nu este primul incident!

Pentru a lămuri situația, am depus, deja, o interpelare la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar mâine (luni - n.r.), îl voi suna pe domnul director al centrului, Viorel Călin, căruia îi voi solicita o întâlnire cu cei mici, în prezența unui specialist, și voi insista ca aceasta să aibă loc în absența angajaților instituției.

Pentru că bătaia nu e ruptă din Rai!",  a anunțat Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

  

Back To Top