Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian mocanu exclus pmpConducerea PMP va cere excluderea singurului deputat al partidului care și-a dat votul în favoarea modificărilor aduse Codului de procedură penală, propuse de PSD-ALDE.

 

Anunțul referitor la excluderea din PMP a parlamentarului Adrian Mocanu a fost făcut de președintele Eugen Tomac, iar decizia a fost luată pentru că deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de procedură penală.

"Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de președinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac", a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

În afară de Mocanu, toți deputații PMP au votat împotriva modificărilor aduse Codului de procedură penală, pe care le puteți consulta AICI.

Sursa foto: expresuldu-est.ro

Back To Top