Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liviu DragneaPreședintele PSD Liviu Dragnea a avut, vineri seară, prima reacție publică după condamnarea primită joi, în dosarul angajărilor fictive, la trei ani și șase luni de închisoare. Liderul principalul partid aflat la guvernare a anunțat că nu renunță nici la funcția politică, nici la cea de președinte al Camerei Deputaților, avertizând că social-democrații vor fi, de acum, "mult mai fermi și mai radicali".

 

Pe parcursul întregii zile, din partea membrilor Guvernului au venit mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea. Și liderii PSD din teritoriu au făcut un scut în jurul președintelui formațiunii politice, prin declarațiile date în ultimele ore. Totul a culminat cu reuniunea Comitetului executiv la PSD, la finalul căreia președintele social-democraților a catalogat condamnările pronunțate joi de completul ÎCCJ drept o "execuție în masă".

A trebuit să fie condamnaţi nouă oameni ca să se justifice şi condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a făcut opinie separat şi mă vede nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta susține că și-a pus pe masă mandatul de președinte al partidului, dar și pe cel de președinte al Camerei Deputaților. ”Fiecare coleg şi-a exprimat liber părerea şi susţinerea şi mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare personală a acestei situaţii, pentru că mai importante decât mine sunt câteva lucruri - stabilitatea ţării, stabilitatea guvernării, îndeplinirea fiecărei prevederi din programul de guvernare, care a început să producă efecte pozitive şi va produce în continuare, dar şi stabilitatea partidului, pentru că riscul este uriaş - au spus ei - ca PSD să se destructureze”, a declarat liderul PSD, înainte de a anunța că nu renunță nici la funcția din Parlament, nici la funcția politică.

"Am spus-o în faţa Congresului, am spus-o în faţa a mii de oameni la miting că am de gând să merg până la capăt. Am ştiut atunci când am organizat mitingul că acea manifestare va mări presiunea pe completul de judecată, pentru că acel miting i-a speriat foarte mult. Mi-am dat seama că acel miting a contribuit la condamnare, am văzut şi unii de la o anumită televiziune cum au ameninţat în direct chiar judecătorul care are opinie separată, spunându-i să-şi bage minţile în cap pe cale indicată că altfel nu ştiu ce se întâmplă. Eu le-am spus că obiectivele mele sunt aceleaşi şi anume, obiectivele din programul de guvernare să fie puse în practică , iar statul paralel să fie zdrobit. Şi va fi zdrobit. Rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt şi le voi duce. Rămân şi în conducerea majorităţii parlamentare împreună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu. Nu va trece moţiunea de cenzură. În schimb, şi eu şi colegii mei am decis astăzi să fim mult mai fermi şi mult mai radicali cu tot ceea ce trebuie să facem", a mai declarat, vineri, Liviu Dragnea. "Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellving, nici Pahonţu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea, nici alţii", și-a încheiat Dragnea declarația de la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Back To Top