Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bogdan toader cjPreşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a reacţionat, la fel ca mulţi alţi lideri social-democraţi, după condamnarea în primă instanţă primită de Liviu Dragnea. Politicianul prahovean aminteşte că prezumţia de nevinovăţie este un drept constituţional şi îşi arată în continuare susţinerea pentru preşedintele PSD.

Într-o postare publicată vineri pe pagina personală de Facebook, preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean spune că formaţiunea are obligaţia să ducă mai departe reformele din programul de guvernare asumat de coaliţia PSD-ALDE. „Punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetățenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanță în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii noștri politici. Coaliția PSD-ALDE va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor. Le reamintesc tuturor că prezumția de nevinovăție și dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existența statului de drept. Aceste principii esențiale pentru buna funcționare a unei democrații sunt garantate tuturor cetățenilor României prin Constituție”, a afirmat Bogdan Toader vineri.

„Din punct de vedere personal, am crezut si voi crede mereu in prezumtia de nevinovatie a oricarui cetatean, ca principiu fundamental al oricarei democratii. Numai o decizie definitiva si irevocabila a unei instante poate stabili vinovatia unei persoane. Pentru aceste motive, sunt si raman alaturi de presedintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”, încheie preşedintele PSD Prahova.

Back To Top