Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

traian basescu parlamentEfect surpriză al discursului lui Traian Băsescu, miercuri, în Parlament. Acesta a luat cuvântul din partea PMP, pentru a susține moțiunea de cenzră împotriva Guvernului Dăncilă, conturând o proiecție în viitorul apropiat a prestației actualului Cabinet, prin raportarea la momentul 1 ianuarie 2019, când România va prelua președinția Consiliului UE.

Traian Băsescu a criticat actualul Cabinet, per total și pe miniștri. Discursul său a reușit să stârnească inclusiv amuzamentul social-democraților, deși atacurile erau îndreptate unora dintre colegii lor, cu funcții importante în stat.

"Sper să-mi daţi câteva minute în plus că am contribuit cu Ganea, cu alţii. E pe voturile noastre. N-am să vorbesc astăzi despre efectele revoluţiei fiscale pe care le vedeţi toţi. Inflaţie, creşterea dobânzii la credite, deprecierea valorii monedei naţionale, statul se împrumută mai scump, dar am să vă vorbesc despre viitorul apropriat, de ce trebuie să cadă Guvernul prin moţiune, iar dacă nu cade prin moţiune, trebuie să îl daţi jos dumneavoastră. De la 1 ianuarie România intră în TRIO, iar Viorica Dăncilă va sta la aceeași masă cu cancelarul Austriei și al Germaniei.

Credeți că doamna Dăncilă va putea să stea alături de cancelarul austriac și să discute problema Brexit? Dar despre proiectele strategice ale UE credeți că va putea să aibă vreo idee?

Dacă de la 1 iulie doamna Dăncilă intră în scenă, de la 1 ianuarie 2019 intră tot Guvernul. După cum știți, Consiliul Uniunii Europene are 10 Consilii, care sunt conduse de miniștrii din Guvernul țării care asigură președinția.

Am să vă dau un exemplu: Consiliul UE pentru Transporturi. Cum va face față domnul Șova să vorbească despre problemele de infrastructură ale UE, din moment ce el nu a fost în stare să construiască un kilometru de autostradă în România.

Mai avem Consiliul Economic. Vi-l imaginați pe Dănuț Andrușcă în capul mesei cu toți miniștrii UE vorbind despre problemele economice ale Uniunii Europene?

Vă mai spun un Consiliu: Consiliul pe Educație. Cum credeți că îl va prezida ministrul «pamblică», când el nu este în stare să rezolve problemele din România.

Opoziției îi va fi foarte greu să treacă moțiunea de cenzură, poate doar cu salvatorul Ponta.

Stimați PSD-iști, dați-vă singuri Guvernul jos, că voi puteți să o faceți și puneți un Guvern cu care să nu ne facem de râs. O astfel de șansă vine o dată la 14 ani și dacă ne facem de râs acum, cu exemplarele din Guvern, așa vom rămâne timp de 14 ani", a spus fostul președinte Traian Băsescu.

Back To Top