Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian-nastaseDeputatul de Prahova Adrian Năstase, ales în colegiul uninominal Mizil, este decis să candideze pentru un nou mandat în acelaşi colegiu în care a câştigat alegerile parlamentare în urmă cu trei ani. Năstase, care ocupă una dintre cele mai importante funcţii politice în PSD, aceea de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului, este unul dintre puţinii parlamentari de Prahova care, în cei trei ani de la alegerile generale, au trecut în mod constant prin colegiul în care au fost aleşi.

Cea mai recentă vizită a lui Năstase în colegiul pe care îl reprezintă în Parlament a avut loc duminică. Adrian Năstase a fost prezent la zilele comunei Baba Ana, unde a participat la recepţia mai multor investiţii, respectiv "Modernizare drumuri în comuna Baba-Ana, satele Baba-Ana, Conduratu şi Cireşanu", "Extindere canalizare în comuna Baba-Ana, satele Baba-Ana, Conduratu şi Cireşanu", "Extindere sisteme de alimentare cu apa în comuna Baba-Ana, satele Baba-Ana si Conduratu " si "Reabilitare si extindere Centru Cultural sat Baba-Ana."

Valoarea totală a celor patru investiţii, realizate din fonduri europene, este de 10.746.321 lei.

Back To Top