Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina BozianuPremierul Viorica Dăncilă a prezentat, zilele trecute, bilanțul după șase luni de mandat la Palatul Victoria, unul "triumfalist", comentează deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, punctând că prim-ministrul a omis să menționeze și aspectele negative, deși unele dintre ele sunt deosebit de grave.

 

"Am citit, vorba președintelui Iohannis, cu atenție și îngrijorare bilanțul triumfalist prezentat de d-na Viorica Dăncilă la împlinirea a șase luni de mandat. Mă așteptam ca, în afara laudelor de sine, cumva firești oricărui guvern, d-na Dăncilă să manifeste decenta minimă sinceritate de a menționa și nereușitele. Sau, măcar, să ne spună că mai sunt multe de făcut în câteva domenii-cheie. Îi menționez eu două, cu speranța că va înțelege că sinceritatea este mai credibilă decât triumfalismul: inflația, care a crescut alarmant în ultimul an, și realitatea crudă că, sub mandatul dumneaei, nu s-a construit niciun kilometru de autostradă", a comentat parlamentarul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top